Kérjük ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott időpont szabad-e (Foglaltsági naptár) Foglalási szándékát az oldal alján kitöltött adatok elküldésével jelezheti.

A foglalást követően, az apartman foglalási naptárában, „Foglalás alatti időszak” –ra módosítjuk. (a foglalással elfogadja foglalási feltételeinket) Ezt követően utalja át bankszámlánkra a foglalási érték 30%-át, foglaló címen.

Az átutalás megtörténtéről kérjük, hogy biztonsági okokból e-mailen tájékoztasson bennünket! Amennyiben a foglaló összege 7 napon belül nem érkezik meg folyószámlánkra, foglalási szándékát tárgytalannak tekintjük és töröljük.

Foglaló megérkezését követően, a kívánt időpontot a foglalási naptárban „Lefoglalt időpont”-ra módosítjuk, és e-mail-ben megküldjük Önnek foglalása visszaigazolását, mely az összes szükséges adatot tartalmazza.

Az összeg második része az apartman elfoglalása előtt a helyszínen fizetendő.Az első rész befizetésekor kapott igazolást kérjük kinyomtatva magaddal hozni, mert az ott feltüntetett fennmaradó összeg az amit a helyszínen euróban kell rendezni.

Az apartmannál magyar ügyintéző (a foglalást követően kapja meg az ügyintéző adatait) várja az előre egyeztetett időpontban, aki segít eligazodni a szigeten illetve az apartman kulcsait is tőle kapod meg.

A fizetés teljesítésére két lehetőség van:

  • ha Ön rendelkezik euro alapú devizaszámlával, akkor euroban tud utalni IBAN bankszámlaszámunkra
  • Amennyiben Ön nem rendelkezik euro alapú devizaszámlával, az utalást Forintban indítsa el és bízza meg a bankot, hogy az összeget a napi árfolyamon eurora váltsa.
 
Az adatok a foglalás beérkezését követően e-mailben egyeztetve.

Bérlői lemondás esetén:

  • Amennyiben a bérlő lemondja a foglalást, a bérbeadó jogosult megtartani a foglalót.
  • Ha a bérlő 30 nappal a nyaralás kezdete előtt rajta kívűl álló okok miatt mondja vissza a foglalását ezesetben a foglalt időpont átütemezhető.
 

Bérbeadói lemondás esetén:

  • Amennyiben a bérbeadó lemondja a foglalást, köteles visszafizetni a foglalót a bérlő részére.

Covid helyzett miatti lemondás esetén:

  • Amennyiben a beutazás időpontján, Horvátországban vírushelyzet miatti beutazási tilalom áll fenn, az esetben a befizetett összeg értékében ajándékutalványt adunk, ami 2022.12.31.-ig felhasználható bármelyik apartmanunknál, illetve átruházható.
 

Foglalás esetén az apartmanfoglalást leadó Vendég elismeri, hogy a foglalási és a lemondási feltételeket valamint az adatvédelmi tájékoztatót megismerte és azokat elfogadja.